F1 - TÁVOZIK A SAUBER FŐMÉRNÖKE

f1-canadian-gp-2014-giampaolo-dall-ara-sauber-f1-team-head-of-track-engineering-in-the-fia.jpg

Komoly veszteség érte a Sauber F1 Team-et, mivel távozik a csapat 47 éves főmérnöke Giampaolo Dall'Ara, aki az idei évtől kezdve a DTM-ben fog tevékenykedni a BMW Team MTEK csapatánál.

2000 óta volt a Sauber csapatának tagja Giampaolo Dall'Ara, aki ez alatt a másfél évtized alatt együtt dolgozhatott olyan pilótákkal, mint például Kimi Raikkonen, Felipe Massa, Nico Hülkenberg, Jacques Villeneuve, Adrian Sutil. Heinz-Harald Frentzen, Robert Kubica.

Azonban az idei esztendőben immár nem Peter Sauber csapatánál fog tevékenykedni, sőt, kategóriát is vált az olasz mérnöke, mivel a DTM-be fog átmenni, ahol az idei évben a BMW Team MTEK csapatnál fog dolgozni, melynek pilótái Timo Glock és Bruno Spengler lesznek. A hírek szerint a távozását még tavaly ősszel tudatta a hinwili alakulattal, mondván, új kihívásokat szeretne. Egyelőre még nem tudni, hogy a Saubernél ki fogja betölteni Dall'Ara pozícióját.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr98252886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása