F1 - HAKKINEN SZERINT ROSBERG MÉG LEHET VILÁGBAJNOK

f1-monaco-gp-2012-nico-rosberg-and-mika-hakkinen-in-the-streets-of-monte-carlo.jpg

Mika Hakkinen szerint idén jóval kiélezettebb lehet a világbajnoki címért vívott csata, melynek győztese akár Nico Rosberg is lehet.

A 2015-ös esztendőben Lewis Hamilton leiskolázta Nico Rosberget, aki nem tudott igazán labdába rúgni a világbajnoki titulusért vívott harcban, így a brit pilóta már az Egyesült Államokban háromszoros világbajnokká vált. Azonban az amerikai futam után hátramaradt három versenyen Nico Rosberg megszívta magát, és Lewis Hamilton is lazára engedte a gyeplőt, amely sorozatban három győzelmet eredményezett a német pilóta számára.

Sport Bild-nek nyilatkozva 1998 és 1999 világbajnoka, Mika Hakkinen elmondta, hogy még korántsem tekinthető lefutottnak a két mercedeses küzdelme. A finn kijelentette, hogy Nico Rosberget egyáltalán nem kell leírni, mindannak ellenére, hogy Hamilton 2014-ben és 2015-ben is legyőzte. A finn szerint Rosberg akár már idén világbajnok lehet.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr388250488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása