F1 - KIHÁTRÁL A CEPSA SAINZ JR. MÖGÜL?

f1-abu-dhabi-gp-2015-carlos-sainz-scuderia-toro-rosso.jpg

A legfrissebb hírek szerint napokon belül a Toro Rossót támogató spanyol olajtársaság, a CEPSA bejelentheti, hogy véget vet a faenzaiakkal való együttműködésnek.

Már napokkal ezelőtt elterjedt a hír az interneten, miszerint a spanyol olajvállalat, a CEPSA a támogatási összegeit a technikai sportokról átcsoportosítja a futballba, mégpedig a Real Madrid szponzorálása végett. Az már a múlt héten bejelentésre került, hogy kihátrál a cég a Kamion EB-ben versenyző Antonio Albacete mögül, a legfrissebb értesülések szerint rövidesen a Forma-1-ben versenyző Toro Rosso - Carlos Sainz Jr. páros is erre a sorsra juthat, legalábbis a CEPSA oldalán megjelent egy olyan cikk, melyben kifejtik, hogy küldetésüket teljesítették, mivel Sainz Jr. eljutott a királykategóriába, ez pedig egy nagyon árulkodó jel a partneri kapcsolat megszakítását illetően.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr28237886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása