F1 - ROSSI MAGABIZTOS JÖVŐJÉVEL KAPCSOLATBAN

alexander_rossi_f1_grand_prix_singapore_previews_safevn5hoqcl.jpg

Will Stevens után Alexander Rossi is magabiztosan állítja, nagy esélye van a Manor egyik 2016-os ülésére.

Pár napja Will Stevens nyilatkozott úgy, hogy jók az esélyei megtartani a Forma-1 jelenlegi sereghajtójánál, a Manor F1 Team-nél szerzett ülését, most pedig az egylet másik idei pilótája, Alexander Rossi beszélt magabiztosan jövőjéről. Az amerikai pilóta közösségi oldalán mondott köszönetet idei GP2-es csapatának, ugyanis az öt Forma-1-es futamon való részvétel mellett teljesítette a GP2 bajnokságát is, ahol nem is ment rosszul, második lett az összetettben. 

A csapatnak, valamint a családnak való köszönetnyilvánítás mellett azonban szó esett a versenyző jövőjéről is, erről Rossi annyit írt, a csapata, amely nagy boldogságára lehetőséget biztosított számára az F1-ben, már a jövő éven dolgozik, és hamarosan izgalmas híreket oszthatnak meg a 2016-os szezonnal kapcsolatban. Erről és az egész bejegyzés hangvételéről pedig bizony lesül, hogy Rossi nagy valószínűséggel a Manor pilótája marad. Ha viszont így lesz, nem lenne meglepetés, ha változatlan maradna a kiscsapat felállása a következő szezonra, tekintve, hogy ahogyan fentebb is említettük, a másik idei versenyzőjük, Stevens is igen magabiztos pozíciójának megtartásában.

Fotó: Zimbio.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr278207568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása