F1 - MEGSZÓLALT A SCHUMACHER-CSALÁD JOGÁSZA

f1-united-states-gp-2012-michael-schumacher-mercedes-amg-f1.jpg

Schumacherék ügyvédje elmondta, hogy a család nem kötelezhető arra, hogy tájékoztatást adjanak ki a hétszeres világbajnok egészségügyi állapotáról, hiszen ahhoz csak a rokonoknak van közük.

Lassan már két éve annak, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher súlyos fejsérülésekkel járó síbalesetet szenvedett a Francia Alpokban, azóta pedig a család nemigen ad konkrét tájékoztatást a német klasszis állapotáról, amely a szurkolóknál már kezdi egyre inkább kiverni a biztosítékot. Így sokszor már azon spekulációkra kell támaszkodniuk, melyeket a bulvármédia terjeszt el, holott az esetek többségében nem igazak. Remek példa erre a múlt heti "incidens", amikor német lapok arról számoltak be, hogy a többszörös rekorder már képes segítséggel járni, és a karját is fel tudja emelni.

A mai nap pedig védelmébe vette a Schumacher-család ügyvédje, Felix Damm megvédte a famíliát a hallgatást illetően, és azt is elmondta, hogy a tragédia körülményeiről miért jelenhetett meg több információ:

"A baleset maga egy olyasféle jelenkori történés volt, amiről be lehet számolni, de ez nem jelenti azt, hogy a felépülés folyamatáról is hasonlóképpen kell cselekedni. Ennek tudatában a család elzárta Michaelt a külvilágtól, a kórházban és otthonukban is."

Továbbá Damm azt is elmondta, hogy teljesen megértik a szurkolók álláspontját is, hogy képben szeretnének lenni kedvencük állapotát illetően, csak mivel Schumacher már nem aktív versenyző, joga van a magánéletéhez, valamint privát szférájának megvédéséhez.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr58206516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása