WTCC - TOM CHILTONÉ LEHET AZ SLR HARMADIK CITROENJE

wtcc-slovakia-2015-tom-chilton-chevrolet-rml-cruze-tc1-roal-motorsport.jpg

A motorsport.com értesülései szerint az angol Tom Chilton csatlakozni készül a Sebastien Loeb Racinghez.

wtcc-paul-ricard-2015-tom-chilton-chevrolet-rml-cruze-tc1-roal-motorsport.jpgAz utóbbi két évben Tom Chilton, a Marussia Forma-1-es csapatánál korábban versenyző Max Chilton testvére az elmúlt két szezont a ROAL Motorsport Chevrolet Cruze-jában teljesítette, és a tavalyi kínai futamon nyerni is tudott a csapat színeiben.

A motorsport.com tudomást szerzett arról, hogy a brit már kézhez kapta a szerződést, miszerint csatlakozhat a Sebastien Loeb Racinghez, a harmadik Citroen C-Elyseé-be, Mehdi Bennani és Gregoire Demowtcc-moscow-2015-mehdi-bennani-citroen-c-elysee-wtcc-sebastien-loeb-racing.jpgustier mellé.

Ennek tudatában viszont a ROAL-nak muszáj utód után néznie, aki majd Tom Coronel csapattársaként csatlakozhat a gárdához, mert különben nem tudják folytatni a WTCC-ben, mivel a költségvetés fedezéséhez két pilóta támogatói szükségesek. Amennyiben ezt nem sikerült abszolválnia a ROAL-nak és kilép a Túraautó VB-ről, Tom Coronel a Münnich Motorsporthoz fog távozni minden bizonnyal.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr508202420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása