F1 - PHILIPPE BIANCHI: HARCOLNI FOGOK A FIAM, JULES EMLÉKÉÉRT

f1-belgian-gp-2014-jules-bianchi-marussia-f1-team_2.jpg

A nyáron elhunyt Jules Bianchi édesapja, Philippe nem fogadja el a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálati eredményeit, mindemellett megfogadta, hogy harcolni fog fia emlékéért.

Július 17-én, kilenc hónapnyi küzdelem után hunyt el a francia Jules Bianchi, a 2014-es japán futamon elszenvedett tragikus baleset következményeként, így a Forma-1 világa 21 év után először gyászolta egy pilótáját. A dráma noha további biztonsági intézkedéseket eredményezett, az FIA a vizsgálata folyamán Jules Bianchit tette felelőssé saját balesetéért, mert nem lassított le kellőképpen a sárga zászlónál.

f1-hungarian-gp-2014-jules-bianchi-marussia-f1-team-mr03.jpg

Azonban a tehetséges francia versenyző édesapja, Philippe Bianchi nem akar megbékélni a szövetség vizsgálatának eredményeivel, és a francia Auto Hebdónak elmondta, hogy foggal-körömmel harcolni fog fia igazságáért. Elmondása szerint elfogadhatatlan volt a vizsgálat lezajlási folyamata, mivel azok végeztek a vizsgálatot, akik ellen indult az. Az édesapa továbbra is kitart amellett, hogy a felelős személyeknek fizetniük kell a bekövetkezett tragédiáért.

Gondolatait pedig így zárt Philippe Bianchi: "Jules-t már elveszítettem, és többet nem kaphatom vissza. Számomra már csak az emléke maradt, valamint a tisztelet, amivel adózunk előtte. Én pedig minden erőmmel küzdeni fogok érte."

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr58193842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása