F1 - SCHUMACHER CSALÁDJA TAGADJA A PLETYKÁKAT

f1-monaco-gp-2012-michael-schumacher-mercedes-gp.jpg

A német Bunte-ban látott napvilágot az a spekuláció, miszerint a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher már képes járni, valamint fel tudja emelni a karját. A család és a menedzser cáfolja a lapban leírtakat.

Immár közel két éve, hogy súlyos síbaleset érte a Francia Alpokban a Forma-1 koronázatlan királyát, Michael Schumachert. A német klasszis akkor több hónapon át kómában volt, majd 2014 júniusában ébredt fel abból, és az év ősze óta a Schumacher-család svájci otthonában ápolják a hétszeres világbajnokot. Azóta pedig nemigen hallani hivatalos információkról, miután a menedzser Sabine Kehm és a család leszögezte, hogy majd csak akkor fognak beszélni Schumacher állapotáról, ha abban számottevő változás történik.

Azonban annál több pletyka veszi körbe a klasszist, legutóbb a német Bunte kezdett el arról spekulálni, hogy a német autóversenyző házában már megtett néhány lépést terapeuta segítségével, valamint karjait is fel tudja emelni, mindemellett nagyon sovány.

A 46 esztendős Schumacher menedzsere, Sabine Kehm azonnal tagadta a Bunte-ban leírtakat. Elmondta, hogy az újságcikkben olvasható állításoknak nincs valóságtartalmuk. Valamint kiemelte azt is, hogy nagyon fontos, hogy "megvédjük Michaelt ezektől a felelőtlen spekulációktól".

Mindennek ellenére a Bunte munkatársai kiállnak igazuk mellett, mindebből pedig rövidesen akár bírósági per is kialakulhat, a menedzsert, valamint Schumacher feleségét, Corinnát igencsak érzékenyen érintik ezek a pletykák, érthető módon.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr938191236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása