FORMULA E - HEIDFELD KIHAGYJA A PUNTA DEL ESTE EPRIX-T

formula-e-putrajaya-eprix-2015-nick-heidfeld-mahindra-racing-and-vinit-patel-mahindra-raci.jpg

Hiába mentett nagyot Nick Heidfeld a Formula E putrajaya-i futamán, súlyos következményei lettek, ugyanis a WEC bahreini szezonzárója után az elektromos formulaautós világbajnokság második szezonjának harmadik futamát, a Punta del Este ePrix-t is kihagyni kényszerül.

Egy hihetetlenül nagy mentéssel előzött meg egy óriási csattanást a Mahindra Racing német versenyzője, Nick Heidfeld. Azonban a vele járó kézmozdulat ínszalagsérülést okozott a bal csuklójában, így a WEC bahreini 6 órás szezonzárója után a Formula E uruguayi fordulóját is kihagyni kényszerül, mivel sérült kezét műteni kellett.

Helyettese a WSR-bajnok Oliver Rowland lesz majd a két hét múlva esedékes Punta del Este ePrix-n, aki nagyon izgatottan várja az új kihívást, köszöni a Mahindrának a lehetőséget, és nem utolsó sorban jobbulást kíván a balszerencsés Heidfeldnek, aki a február 6-i argentin versenyen már rajthoz állhat a csapat várakozásai szerint.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr868140418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása