F1 - A HONDA SZERINT A TÉL ALATT KÉPESEK MEGOLDANI MOTORPROBLÉMÁIKAT

f1-abu-dhabi-gp-2015-jenson-button-mclaren-mp4-30.jpg

A japán gyár bízik benne, megoldják motorgondjaikat a 2016-os szezon kezdetéig. A McLaren pilótái, Jenson Button és Fernando Alonso is optimistán áll a jövő évhez.

A McLaren - Honda partnerség idén újra megalakult, ám a '80-as és a '90-es években aratott sikerek után hatalmas csalódást okoztak 2015-ös szezonjukkal. A Hondának még teljesen új volt a hibrid technológia, és maguk is elismerték, hogy alábecsülték annak fejlettségét, ez pedig meg is mutatkozott első visszatérő idényükben. A csapat az utolsó előtti helyen végzett a konstruktőrök bajnokságában, és csak a pont nélkül záró Manort tudták maguk mögé utasítani, ráadásul lassúságuk mellett rengeteg műszaki hibával is szembesültek az év során.

Yasuhisa Arai, a Honda első embere azonban bizakodó, és hisz benne, hogy képesek lesznek jelentőset előrelépni a tél alatt. A japán szakember elmondta, valamilyen szempontból hasznos volt az idei év számukra, hiszen sokat tanulhattak az új technológiáról, de túl sok volt a motorhiba, ezért a téli szünet alatt a legfontosabb céljuk a megbízhatósági problémák kiküszöbölése. Persze emellett a teljesítményre is komoly hangsúlyt fektetnek majd.

A McLaren két világbajnok pilótája, Jenson Button és Fernando Alonso is optimistán tekint a 2016-os szezon elé. Utóbbi még korábban azt nyilatkozta, nagyjából 2-2,5 másodpercet is gyorsulhatnak a következő évig, ami elmondása szerint reális cél, látva idei lemaradásukat.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr378134290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása