F1 - ALONSO ELISMERTE, SZÓBA KERÜLT AZ EGY ÉV KIHAGYÁS

f1-abu-dhabi-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-honda.jpg

Fernando Alonso nem tagadta a Ron Dennis által felhozott témát, miszerint megvolt/van az esélye arra, hogy kihagyjon egy szezont, ha a McLaren és a Honda teljesítménye nem javul jelentős mértékben.

Ron Dennis, a McLaren főnöke tegtnap elhintette, Fernando Alonso akár ki is hagyhatja a 2016-os Forma 1-es szezont, ha az autó továbbra sem lesz kellően versenyképes. Ebben az esetben a spanyol 2017-ben és '18-ban töltené ki még két évre szóló szerződését. Alonso először meglepődve hallotta Dennis kijelentését, de aztán elismerte, nem a semmiből találta azt ki főnöke:

"Még korábban beszélgettünk pár ötletről, pár elég őrült ötletről." - fogalmazott a kétszeres világbajnok. A spanyol aztán igyekezett hangoztatni, hogy már vagy 5 hónapja nem került szóba az egy év kihagyás gondolata, azóta pedig elég nehéz volt lemérni a pályán való fejlődésüket, hiszen a közelmúltban rengeteg büntetés és műszaki hiba hátráltatta őket. Alonso el is mondta, hisz a japán és wokingi mérnökök tehetségében, ráadásul ugyan az előbb említett okok miatt ez a versenypályán nem mutatkozott meg, de sokat fejlődtek az év alatt, ezért meg sem fordult a fejében a "szabadság kivétele".Ezt azzal is indokolta, hogy ha mindenképp ki szeretett volna hagyni egy szenvedős évet, akkor az az idei lett volna, hiszen jövőre már nem lenne sok értelme, mivel az autó sokat fog gyorsulni 2016-ra.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr428124148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása