F1 - ÚJ TAGJA LEHET A FERRARI VERSENYZŐI AKADÉMIÁJÁNAK

f3-macau-gp-2015-podium-second-place-charles-leclerc-van-amersfoort-racing-celebrates-with.jpg

Mégpedig az idén nyáron tragikus hirtelenséggel elhunyt Jules Bianchi mentoráltja és barátja, Charles Leclerc, mindemellett pedig két ifjú fog távozni az FDA-ról.

Új felállással vághat neki a 2016-os Ferrari Versenyzői Akadémia (FDA), ugyanis Raffaele Marciello és Lance Stroll is távozni, akárcsak a menedzser Luca Baldisserri. Azonban az olaszok mindennek ellenére kitart tehetséggondozó programjának fenntartása mellett. Az idén a GP3-as mezőnyt színesítő Antonio Fuoco és az F4-ben futamot is nyerő kínai Zsu új társat kaphatnak maguk mellé.

Az Autosprint szerint Charles Leclerc érkezhet meg Maranellóba, aki idén biztatóan ment az F3-ben, nem mellesleg a július 17-én elhunyt Jules Bianchi a francia ifjú barátja és mentora volt. Egyébként Leclerc egy ideig idén vezette a ponttabellát a bajnokságban, azonban év végén "csak" negyedik lett, ám a legjobb újonc, ráadásul Makaóban a második lett egy parádés szereplés után.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr858114868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása