F1 - A FOM MIATT KÉSIK A LOTUS - RENAULT MEGÁLLAPODÁS BEJELENTÉSE

f1-brazilian-gp-2015-romain-grosjean-lotus-f1-e23.jpg

Gerard Lopez a minap megerősítette, hogy semmi akadálya nincs a megállapodásnak, sem az ő részéről, sem a Renault részéről. Azonban a bejelentés még amiatt várat magára, mert a részleteket még egyeztetni kell a Forma-1 mindenható urával, Bernie Ecclestone-nal.

A kritikus anyagi helyzetben lévő Lotus istálló immár hónapok óta vár arra, hogy megkötésre kerüljön az üzlet a Renault-val, és az enstone-i csapat újra gyári gárdává váljon. Jelen állás szerint most már végre úgy tűnik, már minden akadály elhárult az egyezség, már ami a Lotust és a Renault-t illeti, ezt maga a Lotus tulajdonos, Gerard Lopez erősítette meg hétfőn.

A Sky Sports F1-nek mondta el a luxemburgi üzletember, hogy a Renault-val már megállapodtak, a bejelentés pedig harmadik fél miatt várat magára. Ez a harmadik fél pedig a Formula One Management (FOM), mellyel még pár részletet tisztázni kell. Azonban mindennek ellenére úgy gondolja Lopez, hogy sikerült nyélbe ütni a bizniszt. Mindeközben azt is megerősítette, hogy nem fogja elhagyni az istállót, a Renault kérésére.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408103192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása