F1 - JÖVŐ HÉTEN FÉNY DERÜL A RED BULL JÖVŐJÉRE?

general-race-of-champions-2015-daniel-ricciardo.jpg

Daniel Ricciardo a londoni ROC-on legalábbis erre utalt nyilatkozatában, a háromszoros futamgyőztes ausztrál szerint még Abu Dhabi előtt tudni fogjuk, hogy a Red Bull Racing jövőre milyen motorokat fog használni.

Már hosszú hónapok meg a huzavona a téren, hogy a Red Bull milyen motorokkal fog felállni a rajtrácsra 2016-ban. Az eredeti felállás az volt, hogy szakít a csapat a Renault-val a megromlott kapcsolat miatt, ám a négyszeres konstruktőri bajnok istálló mind a Mercedestől, mind a Ferraritól kosarat kapott, a Hondára való váltást pedig a McLaren elnöke, Ron Dennis vétózta meg. Mindezek után jelenleg úgy fest a helyzet, hogy az energiaitalos alakulat név nélküli Renault-motorokkal fog versenyezni 2016-ban.

A londoni Bajnokok Tornája során a gpupdate.net megkereste az eseményen résztvevő Red Bull-pilótát, Daniel Ricciardót, aki úgy véli, hogy még a jövő héten sor fog kerülni a hivatalos bejelentésre. Az ausztrál pedig elmondta, hogy nem véletlenül nem jutott egyezségre a Red Bull a rivális motorgyártókkal, mivel az ellenfelek félnek a csapattól.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr518096920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása