F1 - A HAAS-NÁL KÖTHET KI ROB SMEDLEY?

f1-italian-gp-2012-felipe-massa-ferrari-with-rob-smedley-ferrari-race-engineer-on-the-grid.jpg

Olasz lapértesülések szerint az egykor Felipe Massa jobbkezeként dolgozó mérnök, Rob Smedley rövidesen ismét csapatot válthat, és a Williamstől a Haas F1 Team-hez igazolhat.

A 42 esztendős Rob Smedley hosszú éveken át a Ferrarinál dolgozott, Felipe Massa versenymérnökeként, majd a páros kart karba öltve távozott a Williamshez 2014-re, azonban a grove-i istállónál már egy jóval rangosabb pozíciót kapott a mérnök.

Az olasz Autosprint csütörtökön arról számolt be, hogy Smedley számára rövid időn belül a második csapatváltás is bekövetkezett, a britnek az útjai pedig a jövőre debütáló Haas-hoz vezethetnek. A két fél közti megállapodás abszolút szimbiózist jelentene, ugyanis Smedley számára csábító lehet az amerikai istálló technikai háttere, míg a Gene Haas alakulatának a neves szakember tapasztalata. Tegyük hozzá, hogy a 42 éves mérnök a Ferrarinál is tevékenykedett, és mint ismeretes, a Haas-nak egy eléggé jelentős kezdőlöketet ad a maranellói gárda, elsősorban motorfronton.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr858092094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása