F1 - A RED BULL CSAK "FÉL-ÚJ" ERŐFORRÁST KAP BRAZÍLIÁBAN

f1-mexican-gp-2015-daniil-kvyat-red-bull-racing-rb11_1.jpg

A Red Bull csapata úgy határozott, kipróbálja a hétvégén a Renault legújabb fejlesztésű motorját, de most kiderült, az a motor még nem teljesen a legfrissebb verzió...

Daniel Ricciardo autójába építik majd be a francia gyár új fejlesztésű hajtóegységét, de az Auto Motor und Sport oldala szerint az eredetileg beharangozott 11 zseton helyett a Brazíliába szállított verzióhoz csak 7-et használt fel végül a Renault. Ennek oka, hogy még el szeretnének végezni pár tesztet, mielőtt élesben is kipróbálják a már jövő évi fejlesztésekre is tekintettel lévő erőforrást. A Renault úgy számol, hogy ha sikerül minden eltervezett változtatást végrehajtani, akkor két tizedet javulhat egy körön az erőforrásuk.

Ezzel egyébként, hogy csak egy "fél-új" motort kapnak, Ricciardoéknak az új turbóról kell lemondaniuk, mivel azt nem tartalmazza a 7 zseton. Azonban ha minden jól megy, már az ezt a hetet is tartalmazó verziót is bevethetik két hét múlva az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon, ami egyértelműen arra utal, hogy a Renault és a Red Bull jövőre is együtt folytatják, hisz máskülönben nem lenne értelme egymást segíteni a fejlesztett motor élesben való bevetésével.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr548074428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása