FORMULA E - DRÁMA TRULLIÉKNÁL

formula-e-putrajaya-eprix-2015-atmosphere-in-the-trulli-garage.jpg

Úgy látszik, hogy egyelőre nem akar véget érni az előszezoni tesztek óta tartó kálvária a Trulli csapatánál, ugyanis Peking után Putrajayában sem áll rajthoz az olasz csapat, méghozzá ugyanazon oknál fogva.

Eleinte úgy volt, hogy Malajziában már rajthoz fog állni a Trulli istálló két autója, noha a szezonnyitó és a mostani verseny között változott a pilótafelállás, Salvador Duran távozásával, kinek helyére ideiglenesen visszatért Jarno Trulli.

Azonban Peking után Putrajayában is lekéste a csapat az FIA Technikai Vizsgálatát, noha a csapatfelszerelés időben megérkezett, azonban előbbi tény miatt ez a hétvége is ugrott az egykori Forma-1-es versenyző csapatának, úgyhogy ismételten 18 autót fogunk látni a rajtrácson. A csapat pedig most már a december 19-i urugvayi viadalra koncentrál, hogy ott már sikerüljön feljutni a rajtrácsra.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr728055210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása