WTCC - RENGETEG BALESET THAIFÖLDÖN, VÉGÜL CSAK CORONELT BÜNTETTÉK

12196089_704510592982470_5490775955274409150_n.jpg

Számtalan balesetet és pályán történt összezörrenést kellett kivizsgálnia a testületnek a Túraautó VB két thaiföldi futama alatt, de végül csak Coronel kapott büntetést, ő se komolyat.

Az első futamnál történt rajtbaleset következtében Tom Coronel, Nicolas Lapierre és Nicky Catsburg is kiesett. A vétkes egyértelműen Coronel volt, akli túl rövid féktávvétel után esett be Lapierre mellé, a francia viszont már nem tudott reagálni, és magával sodorta márkatársát, a szintén Ladás Catsburgot is. Coronel végül nem kapott súlyos büntetést, mindössze egy hivatalos megrovásban részesült. 

A futamok során voltak még érdekes esetek, mint például az első kanyarokban történt tömegkarambol, amely során Michelisz Norbi autója is megsérült (a magyar pilóta ezért nem tudott "egészséges" autóval részt venni a második futamon a pole-ból rajtolva), vagy például a második futamon történt Ma Qing Hua - "Pechito" Lopez incidens, amikor a két citroenes a célegyenesben keménykedett egymással, és agresszív, nélkülözhető kormánymozdulatokkal próbálták egymást lekényszeríteni a pályáról, de végül nem büntettek egyik esetben sem egyetlen pilótát sem.

Fotó: FIA WTCC

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr28048812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása