F1 - NICO ROSBERG HAJSZÁLLAL NYERTE A HARMADIK EDZÉST MEXIKÓBAN HAMILTON ELŐTT!

f1-mexican-gp-2015-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-w06_1.jpg

A Mercedes német pilótája, Nico Rosberg a második után a harmadik szabadedzést is megnyerte, ám a másodikként záró csapattárs, Lewis Hamilton csak 14 ezredre volt lemaradva! A képzeletbeli dobogó a red bullos Daniel Ricciardoé lett.

Egy bizonyos, nem rágtuk tövig a körmünket a közép-európai idő szerint 17:00-kor indult harmadik tréning izgalmaitól. Az izgalmakat továbbra is a friss aszfalt okozta csúszkálások hozták, amiből továbbra is volt bőven, így izgalmas időmérő előtt állunk.

Kettős Mercedes-siker született a harmadik tréningen, továbbra is Nico Rosberg vezetésével, noha az előnye már csak 0,014 másodperc volt Lewis Hamiltonnal szemben. Azonban a 3-4. helyeken zárók, a red bullos Daniel Ricciardo és a ferraris Sebastian Vettel is csak nagyjából két tizedre voltak lemaradva az Ezüst Nyilaktól.

Az ötödik helyen Daniil Kvyat következett a Red Bull-lal, megelőzve a helyi nézők kedvencét, Sergio Perezt, akinek a nézőközönség folyamatosan skandálta a nevét.

csqs14xxaaaoswb.jpg

A Force India bombaformában lévő mexikói versenyzője mögött Valtteri Bottas zárt a hetedik helyen a Williamsszel, kinek csapattársa, Felipe Massa a kilencedik lett, közrefogva a toro rossós Carlos Sainz Jr.-t. A legjobb 10-et Nico Hülkenberg zárta a másik Force India VJM08-B-vel.

csqjvhzxaaaofjk.jpg

A 60 perces gyakorlás egyetlen említésre méltó eseményére még az első harmadban sor került. A második szektorban megállt a Ferrari a finn Kimi Raikkonen alatt, aki számára így idő előtt véget ért a gyakorlás, műszaki hiba okán.

Az időmérő edzés közép-európai idő szerint szombat este 20:00-kor kerül megrendezésre, melyről a Braking News F1 úgyszintén élőben fog tudósítani.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

csqu3dpvaae4gtb.jpg

Fotó: motorsport.com, Twitter / F1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr278039544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása