F1 - JOS VERSTAPPEN FIA MIATT KIHAGYJA LE MANS-T

f1-brazilian-gp-2014-l-to-r-max-verstappen-scuderia-toro-rosso-test-driver-with-his-father.jpg

Max Verstappen édesapja, a korábbi Forma-1-es pilóta Jos Verstappen a tervekkel ellentétben nem vesz részt a 2016. évi Le Mans-i 24 órás versenyen azért, hogy elkísérhesse fiát az azerbajdzsáni F1-es megmérettetésre.

Jos Verstappen honfitársaival, Jan Lammersszel és Frits van Eerddel vett volna részt jövőre a nagyon komoly hagyományokkal bíró Le Mans-i 24 órás futamon, de miután Azerbajdzsán első Forma-1-es futama egy hétvégére esik a híres hosszútávú futammal, Jos inkább fia, Max elkísérése mellett döntött. 

A holland hármas az LMP2-es kategóriában vett volna részt, de Jos elmondása szerint fia karrierje most sokkal fontosabb, mint az övé, ezért is döntött úgy, hogy kedvéért inkább kihagyja a 24 órást. Max debütálása óta egyébként eddig minden versenyen ott volt az édesapa. Elmondása szerint minden bizonnyal lesz majd olyan, amikor nem utazik el egy helyszínre, de egyelőre úgy érzi, sokat segíthet fiának a versenyhétvégéken.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr218038782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása