F1 - HAMAROSAN ELDŐL A TORO ROSSO SORSA

f1-united-states-gp-2015-max-verstappen-scuderia-toro-rosso-str10-in-the-qualifying-sessio.jpg

Noha mindenki a Red Bull-lal foglalkozik, azonban a Toro Rossót is fenyegeti a kipottyanás veszélye, azonban a faenzaiak vezetője, Franz Tost elárulta, hogy hamarosan megnevezhetik a motorpartnerüket.

A Ferrarinak nincs az ellen kifogása, hogy folytassák 2013 végén megszakadt együttműködésüket a Toro Rossóval, azonban még nem garantált, hogy a faenzai alakulat autóiban jövőre az olaszok motorjaival fognak dübörögni. A csapatfőnök Franz Tost elárulta, hogy rövidesen megtörténik a bejelentés azt illetően, hogy mely motorbeszállítóval valósul meg a folytatás 2016-tól.

Tost elmondta, hogy még folyamatban vannak a tárgyalások, azonban már látják a fényt az alagút végén, heteken belül meglesz a döntés. A csapatvezető őszintén reméli, hogy a bejelentésre még a szezon vége előtt sort keríthetnek, különben nehéz dolga lesz a csapatnak a 2016-os melbourne-i szezonnyitón, főleg, hogy az két héttel korábban kerül megrendezésre a tervezettnél. Tost azt is kifejtette, hogy bármit is odadobnak nekik a motorgyártók, el kell fogadniuk, mivel a csapat nem zavarhat sok vizet a dolgok alakulását illetően.

A csapatvezető pilótapárosára is kitért, elmondása szerint nincs kivetnivaló Max Verstappen, valamint Carlos Sainz Jr. munkájában. Reméli, hogy jövőre ők alkotják majd a csapat pilótapárosát. Tost biztosra veszi, hogy jövőre is jó autót rak össze James Key, illetve a technikai részleg.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr998031268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása