WTCC - MICHELISZ ISMÉT TESZTELTE A GYÁRI HONDÁT

wtcc-moscow-2015-norbert-michelisz-honda-civic-wtcc-zengo-motorsport.jpg

Idén már ötödik alkalommal jutott gyári tesztlehetőséghez Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport pilótája. Bár a magyar versenyzőt hírbe hozták a Citroen-nel is, Norbi elárulta, jövőre is biztosan Hondát fog vezetni.

Norbi az aragóniai Motorland pályáján kapott lehetőséget, ahol egy napig tesztelhette a JAS Motorsport gyári Hondáját. Alessandro Mariani, a JAS csapatfőnökének elmondása szerint a karosszéria fejlesztésein dolgoztak, és az alapvető cél a próbapadon látott eredmények összehasonlítása volt a valós adatokkal. A WTCC Blog információi szerint egyébként a Honda az egy megmaradt jokerének felhasználásáról még nem döntött.

Jelenleg azt sem tudni, összesen hány Honda áll majd a rajtrácson 2016-ban. Az is meglehet, hogy a gyári autók számát növelik háromra, de Mariani még nem tudta megmondani, hány privát autó lesz jövőre a mezőnyben. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr928018963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása