F1 - SZAVAZÁS: KI LESZ A MÁSIK HAAS-PILÓTA?

f1-haas-f1-team-driver-announcement-2015-haas-f1-team-headquarters.jpg

A Braking News F1 ezúttal egy szavazásra invitálja Olvasóit.

A jövőre debütáló Haas F1 Team korábban már bejelentette Romain Grosjean érkezését, ám a második pilótának kilétét egyelőre homály fedi. Számos esélyes került már képbe, de az eddigi nyilatkozatok, sajtóhírek szerint egyelőre a Ferrari alkalmazásában lévő két fejlesztő-, valamint tesztpilótának, Esteban Gutiérreznek és Jean-Éric Vergne-nek áll a zászló. A média gyakran emlegeti Kevin Magnussen nevét is, valamint már amerikai versenyző lévén Alexander Rossi is szóba került. Mi pedig még bedobtuk a kalapba a friss DTM-bajnok, Pascal Wehrlein nevét, noha az ő esetleges debütálását inkább a Manornál tartják valószínűbbnek. A lenti "dobozban" pedig Olvasóink véleményét kérnénk, hogy kit tartotok a leginkább esélyesnek arra, hogy a francia Grosjean csapattársa legyen az amerikai csapatnál. A szavazatokat majd 2015. október 22-én, csütörtök este 21:00-kor fogjuk összesíteni. 

SZAVAZÁS ITT: 

Fotó: motorsport.com

Braking News F1

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr477987969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása