MOTOGP - MARQUEZ NYERTE A MÁSODIK EDZÉST LORENZO ÉS VINALES ELŐTT, ROSSI CSAK 9.!

crahjpguaaa086j.jpg

A második szabadedzés Marc Marquez elsőségével zárult Ausztráliában, Lorenzónak ezúttal meg kellett elégednie a második hellyel, ugyanakkor elégedett is lehet, mivel Rossi csak a 9. legjobb volt másodjára.

A második szabadedzést Valentino Rossi kezdte az élen, azonban az ideje 0,5 másodperccel gyengébb volt, mint az első edzésen Lorenzo által futott etalon. Az élre előbb Marquez, majd Lorenzo ért oda rövidesen.

15 perc után Lorenzo már nagyon kóstolgatta első szabadedzéses idejét, ráadásul felfigyelhettünk a korábban a Ducatikon látott oldalszárnyacska. Nem sokkal később Andrea Iannone kavarta fel az állóvizet az élmezőnyben, miután a harmadik helyre kapaszkodott fel. Marc Marquezék mögött pedig a suzukis pilóták tűntek fel nagy meglepetésre, miközben Pedrosának főhetett a feje, amikor Loris Baz feltartotta őt a gyors körén.

Az élmenők már az első tréningen megpróbáltak 1:30 alá bemenni, ám a második tréningen sem nekik sikerült először, hanem Cal Crutchlow-nak, majd Petrucci is összerakott egy meggyőző köridőt. Jack Miller noha nem tudott mit kezdeni brit csapattársa 1:29.5-ös idejével, azonban ismét az ötödik helyen állt az ausztrál. Nem sokkal később pedig Lorenzo, majd a yamahás idejét is felülmúló Marquez tört az élre, és Vinales behozta a harmadik helyre a Suzukit! Valentino Rossi pedig csak a 9. helyen végzett.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr787972497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása