MOTOGP - LORENZO VOLT A LEGGYORSABB A MÁSODIK EDZÉSEN IS

99-lorenzo_gp_1695_0_0_middle_1.jpg

Jorge Lorenzo a második szabadedzést is behúzta Japánban. Dani Pedrosa lett a 2., a bajnoki címért vesenyben lévő Rossi pedig csak a 8. helyen zárta a pénteki edzésnapot Motegiben.

Lorenzo 1:44.731-es időeredménnyel vezette a mezőnyt a helyi idő szerint délutáni gyakorláson, a spanyol az utolsó percekben futotta meg eme körét. Dani Pedrosa 0,128 ezredmásodperccel ment ennél lassabbat, mellyel a második helyen zárt, a tréning "képzeletbeli dobogójára" pedig Andrea Iannone Ducatija fért még fel. Mögötte márkatársa, Andrea Dovizioso végzett, de az ő hátránya már 3 tized volt. 

A világbajnoki címvédő Marc Marquez csak a 7. helyen végzett, a "Doktor" pedig csupán 8. lett. Persze ezekből az eredményekből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de úgy tűnik, Jorge Lorenzo hamarabb felvette a Motegi pálya ritmusát, mint riválisai. 

Az edzésen két komolyabb kicsúszás történt. Először nagyjából fél óra elteltével Toni Elias bukott vétett, majd a hajrában Katsuyuki Nakasuga kötött ki a kavicságyban. Majdnem Marquez is így járt, ám a spanyol fantasztikus mozdulattal tartotta pályán Hondáját. 

A Japán nagydíj holnap még két szabadedzéssel folytatódik, majd jön a kvalifikáció, vasárnap pedig a futam.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr787953464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása