MOTOGP - LORENZO NYITOTT AZ ÉLEN MOTEGIBEN

99-lorenzo_gp_1695_0_0_middle.jpg

Vállsérülése ellenére sem hagyott alább a yamahás Jorge Lorenzo lendülete, aki a Motegiben rendezett első tréningen magabiztos fölénnyel zárt az élen két olasz, a ducatis Iannone, valamint a másik gyári Yamahát terelgető Rossi előtt. A két Repsol Honda-pilótának csak az 5., valamint a 7. hely jutott.

Már a szabadedzés első harmada után egyértelművé vált, hogy Jorge Lorenzo tempóján semmit sem vetett vissza korábbi vállsérülése, ugyanis megnyugtató előnnyel vezet Bradley Smith, valamint Andrea Iannone előtt. Azonban félidő tájékán többen is gyorsulni tudtak, többek között a bajnoki tabellát vezető Valentino Rossi, ám maradt a negyedik helyen, miután Dani Pedrosa futott egy második helyet érő időt.

Az utolsó negyed órában Lorenzo feljebb kapcsolt, miközben a többiek próbálták tartani vele a lépést, így Rossi előtt már Dovizioso és Marquez is ott volt, ám a Doktort nem kellett félteni, ugyanis rövidesen felzárkózott csapattársa mögé, a második helyre.

A véghajrában azonban a két yamahást szétválasztotta Andrea Iannone, aki pár ezreddel vágott be Rossi elé. A vezető trió mögött Smith lett a negyedik, míg a Repsolnál be kellett, hogy érjék Pedrosa 5., illetve Marquez 7. helyével, közéjük a ducatis Dovzioso férkőzött be. A TOP 10-et az Espargaro-fivérek, valamint a brillírozó, majd az utolsó pillanatban kicsúszó Stefan Bradl zárták.

Fotó: motogp.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr807951682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása