F1 - MÉG IDÉN ÚJ TULAJDONOSA LEHET A FORMA-1-NEK

f1-british-gp-2015-bernie-ecclestone.jpg

A Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone elmondása szerint hárman érdeklődnek a királykategória iránt, és akár már idén nyélbe üthetik az üzletet az egyik pályázóval.

A motorsport.com már a nyár elején elhintette, hogy a Qatari Sports Investments, valamint az RSE Ventures intenzív érdeklődést mutatnak a Forma-1 többségi tulajdonjogának irányába, amely pontosan 35,5 %, mely jelenleg a CVC Capital Partnersnél van.

Ecclestone elmondta, hogy a részvényeseik jelenleg olyan helyzetben vannak, hogy akár a birtokukban lévő összes részvényt el kell, hogy veszítsék, azonban az idő szorítja őket. A FOM elnöke elmondta, hogy három igazán komoly pályázó, és meglepődne, hogyha valamelyik nem harapná rá a lehetőségre még idén.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr527947994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása