F1 - ALONSO CSAK HÁROM FELTÉTELLEL MARAD A MCLAREN-HONDÁNÁL!

f1-japanese-gp-2015-fernando-alonso-mclaren_1.jpg

A spanyol 6cero szerint Fernando Alonso most sakkban tarthatja a McLaren-Hondát, miután a Japán Nagydíj közepén betelt a pohár nála. 

Alonso sejtette, hogy nem lesz kapásból ütőképes a McLaren-Honda, ám ekkora sikertelenségre még legrosszabb rémálmaiban sem gondolt. A Japán Nagydíj közepén elszakadt a cérna a spanyolnál, és a futam közepén egyetlen rádióüzenetben vezette le a hónapok alatt felgyülemlett feszültséget, olyan üvöltéssel, mint amilyet sosem hallhattunk a spanyoltól.

2005 és 2006 világbajnoka a suzukai megmérettetése után hosszasan elbeszélgetett a McLaren-elnökkel, Ron Dennisszel. Alonso leszögezte, hogy csupán akkor hajlandó maradni a wokingiaknál, ha három "kívánságát" teljesítik. A csapatnak pedig minden bizonnyal az az érdeke, hogy megtartsák a spanyolt.

Az első óhaja Alonsónak az, hogy a Honda Motorsport vezető pozíciójából távolítsák el Yasuhisa Arai-t, akitől hétvégéről hétvégére csak az ígéret érkezett, ám az általuk üzemeltetett részlegen semmilyen számottevő előrelépés nem történt az elmúlt hónapokban, ezzel pedig többször is nevetségessé tette a csapatot.

Második kérésében az áll a spanyolnak, hogy szeretne mindenhez hozzáférni, ami a jövő évi versenyautó fejlesztését illeti. A kétszeres világbajnok szerint egy abszolút új autó szükséges, mivel a jelenlegi konstrukció gyengesége miatt szinte fejleszthetetlen, ez pedig idén már több alkalom okozott fejfájást a wokingi alakulat szakembereinek.

A harmadik pedig az, hogyha a szezonnyitó melbourne-i futam időmérőjén nem lesz Q3-as szereplés, illetve, ha az autó alkalmatlan lesz arra, hogy a futamon a legjobb helyekért csatázzon, akkor Alonso azonnal hátat fordíthat a McLaren-Hondának és a Forma-1-nek egyaránt!

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr767887704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása