F1 - ÚJ SZPONZOR ÉRKEZETT A MCLAREN-HONDÁHOZ

d4s6374_cropped.jpg

A McLaren technológiai központjában bejelentésre került sor szerda délután: a wokingi istálló a Chandonnal állapodott meg, amely az MP4-30-ason a Johnnie Walker-t már le is taszította a helyéről.

A gyöngyözőborokra szakosodott Chandon, melynek 34 százalékát a Diageo birtokolja, melyhez a McLaren jelenlegi támogatója, a Johnnie Walker is tartozik. A McLaren hosszú távú partneri kapcsolatot tervez a Chandonnal, amely vár át is vette a fentebb nevezett whiskey-s cég helyét az autón.

chandon_mclaren_alonso_1.jpg

Arról még nincsenek információink, hogy ettől a megállapodástól lesz-e bevételnövekedés a wokingiaknál, vagy csak része a Diageo-kontraktusnak. Ugyanakkor a Johnnie Walker szponzorfelirat a visszapillantó tükrökön még megtalálható, noha a sajtó azt rebesgeti, hogy hosszú évek partnersége után olajra lépnek.

Fotó: mclaren.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr147871276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása