F1 - MAX VERSTAPPEN MÉG NEM TUDJA LETENNI JOGOSÍTVÁNYÁT

f1-japanese-gp-2015-max-verstappen-scuderia-toro-rosso.jpg

A Forma-1 legfiatalabb pilótája szeptember 30-án tölti be 18. életévét, és ugyan már több, mint fél éve próbál megfelelő időpontot találni a közúti jogosítvány letételére, egyelőre még várnia kell. 

"Egyszerűen nincs rá időm" - nyilatkozta a fiatal holland, mikor arról kérdezték, mikor teszi le a már oly régen "beígért" közúti jogosítványt. Verstappen kiemelte, a következő hetek sem fognak segítségére lenni, mert mostantól Oroszországot kivéve csak tengerentúli futamok következnek a szezonban, a helyenként sűrű program miatt pedig nincs esélye hazautazni és vezetni két versenyhétvége között. Max már nagyon várja, hogy végre megszerezze a hivatalos papírt, mert akkor elmondása szerint az emberek végre abbahagynák a kérdezősködést ezzel kapcsolatban.

A 17 éves pilóta igyekezete tisztán látszik, hiszen az elméleti vizsgát már februárban letette, tehát már csak a konkrét vezetés vár rá. Egyelőre azonban nem bízza el magát, hogy elsőre simán sikerülhet a gyakorlati teszt, hiszen ő a versenypályákra szakosodott, így könnyen megeshet vele, hogy túllépi a megengedett sebességet, mert nem figyel a sebességmérőre, vagy elfelejti kitenni az indexet, miután a versenyautókon olyan sincs.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr497830264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása