F1 - ÚJABB VERSENYPÁLYÁT VÁSÁROLHAT A RED BULL?

f1-austrian-gp-2015-dietrich-mateschitz-ceo-and-founder-of-red-bull-at-the-legends-parade.jpg

A jelentések szerint az energiaitalosok tulajdonosának egy újabb pályára fáj a foga.

Dietrich Mateschitz pár éve vásárolta meg a korábbi legendás pályát, a ma már Red Bull Ring néven futó helyszínt, és sikerességét nem is lehet megkérdőjelezni, mivel három év után visszatért az osztrák aszfaltcsíkra az autóversenyzés csúcskategóriája, a Forma-1 is. Nemrég pedig olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint Mateschitz nem áll le, és szeretne megvásárolni, majd aztán felújítani egy másik Ausztriában fekvő pályát is, név szerint a Salzburgringet. 

Az eddig hallottak alapján a Red Bull tulajdonosa még nem döntött, és semmiféle ajánlattal nem állt elő a pálya jelenlegi tulajai előtt, de az igen valószínű, hogy érdeklődik a létesítmény iránt. A Salzburgring egyébként a '90-es évekig MotoGP versenyeknek is otthont adott, az elmúlt pár évben pedig a Túraautó VB (WTCC) használta szeretettel a pályát. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr847796178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása