F1 - ROSBERG MÉGIS MEGKAPJA A NEGYEDIK MOTORT SZINGAPÚRBAN

f1-belgian-gp-2015-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-w06.jpg

A Mercedes még nem ért a vizsgálatok végére a Monzában a harmadik edzésen elromlott, vadonatúj motorral kapcsolatban, így biztos, ami biztos alapon beszerelik az idei negyedik V6-ost Nico Rosberg Mercedésbe.

Rosberg zsír új motorja, melyre a Mercedes minden zsetonját felhasználta, a monzai harmadik tréningen bekrepált, miután szivárgást találtak a hűtésben. Emiatt a német versenyző be kellett, hogy érje egy már több futamot teljesített egységgel, amely azonban nem bírta ki a futamot, két körrel a vége előtt eldurrant.

A Mercedes Szingapúrban folytatja a vizsgálatokat, sőt be is fogják indítani a motort, amely szeptember 5-én romlott el, és minden bizonnyal pénteken pályára is mennek vele, azonban nem vállalják azt a kockázatot a csapatnál, hogy az egész hétvégét teljesítse vele, mivel csak azt szeretnék megállapítani, hogy hasznosítható lesz-e jövőre, avagy sem. Ennek következtében a bajnoki tabella második helyén álló Rosberg megkapja a negyedik motort a Mercedesébe, ez pedig az utolsó, büntetés nélkül felhasználható egység. Azonban akkor lesz igazán nagy bajban a német, ha kiderül, hogy a monzai motor teljesen halott.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr397793810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása