F1 - 2016-BAN JÖN AZ ÚJ MANOR

f1-italian-gp-2015-will-stevens-manor-f1-team_1.jpg

A sportigazgató Greame Lowdon szerint a csapat jobban jár azzal, ha csak jövőre állítja csatasorba az új versenygépet.

A Manornál minden valószínűséggel azért várnak a következő szezonig az új autóval, mivel meg akarják tudni, hogy milyen végkimenetele lesz a Mercedesszel való tárgyalásoknak. A sereghajtó gárda az idei szezon elején az utolsó pillanatokban támadt fel a Marussia hamvaiból, melynek következtében ennek a szezonnak a 2014-es autó módosított változatával tudtak nekivágni. Korábban az volt a terv, hogy még év közben érkezik az új autó, ám a szezon második felében stratégiaváltás történt Dinningtonban.

Lowdon az Autosport kérdésére elárulta azt is, hogy amiatt is ez a döntés született meg, miután az elmúlt hónapokban számos, neves szakembert le tudtak igazolni.

Azonban a Manorokon mindennek ellenére várható számos új elem Szingapúrban és Japánban, és miután ezek az alkatrészek tökéletesen illeni fog a jövő évi autóra is, így nem igényelt plusz időt.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr527781030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása