F1 - MEGVAN A HATODIK ÁLDOZAT IS: VERSTAPPEN AUTÓJÁBAN IS MOTORT KELLETT CSERÉLNI

f1-italian-gp-2015-max-verstappen-scuderia-toro-rosso.jpg

A Belga Nagydíj után az olaszországi fordulón is vélhetően a mezőny hátsó traktusából vághat neki a futamnak a Toro Rosso holland versenyzője, Max Verstappen, miután motorcsere miatt rajtbüntetésben részesült.

Az Olasz Nagydíj második szabadedzésen a Toro Rosso 17 éves pilótájával, Max Verstappennel ismételten kibabrált a technika, melynek következtében ki kellett cserélni STR10-esében a Renault-erőforrást. Ez azonban egy 10 rajthelyes büntetéssel járt.

A hollandnak már eddig sem volt könnyű hétvégéje, mint ahogy az összes többi, renaultos sorstársának sem, azonban a 17 éves holland elárulta, hogy a büntetéssel hatványozottan nehéz futama lesz.

Azonban már nem Verstappen az első a hétvége folyamán, akit hasonló csapás ért, hanem a hatodik, ugyanis 5 rajthelyes büntetésben részesült Jenson Button, 10 helyes rajbüntetést kapott Carlos Sainz Jr. és Fernando Alonso, Daniil Kvyat 15 rajthellyel fogják hátrább sorolni, míg Daniel Ricciardót 25-el.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr187761246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása