F1 - HIVATALOS: MARAD A BOTTAS - MASSA PÁROS A WILLIAMSNÉL 2016-RA IS

f1-spanish-gp-2015-valtteri-bottas-williams-f1-team-and-felipe-massa-williams-f1-team.jpg

Immár a Williams Martini Racing is megerősítette 2016-os felállását, amely nem fog eltérni a 2014-estől és a 2015-östől, azaz jövőre is Valtteri Bottas, valamint Felipe Massa fog versenyezni a grove-iaknak.

A Williamsnél nem találtak kifogást abban, hogy megtartsák jelenlegi versenyzőiket, Valtteri Bottast és Felipe Massát, így csak a szerződési opciójukkal kellett, hogy éljen Sir Frank Williams csapata.

Az alapító nyíltan kijelentette, hogy véleménye szerint a mezőny egyik legerősebb duójával versenyeznek, ez pedig kiválóan hathat a 2016-os szezonra.

Massa és Bottas összesen 11 alkalommal állt fel a pódiumra 2014 eleje óta, így Williams a következő másfél évre a győzelmet tűzte ki célul.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr977758510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása