F1 - A FERRARI MÉGSEM ZÁRJA BE VERSENYZŐI AKADÉMIÁJÁT

f1_ferrari.png

A korábbi sajtóhíreket megcáfolva a Ferrari ma kijelentette, hogy mégsem tesz lakatot versenyzői akadémiájára.

Már évek óta létezik az olasz istálló akadémiája, azonban a Red Bull-lal, a McLarennel és a Renaulttal ellentétben egyik tag sem ért fel a vörös csapatig. A legközelebb ehhez Sergio Perez állt, ám a mexikói 2013-ra a McLarenhez igazolt, ezzel otthagyva az olaszokat, továbbá a nagyon ígéretesnek bizonyuló Jules Bianchi is akadémiai résztvevő volt, ám ő tavaly októberi balesete következményeként július második felének elején életét vesztette.

Valamivel több, mint egy hete olyan hír látott napvilágot, miszerint a Ferrari akadémiáját bezárja annak sikertelensége miatt, azonban a minap Maurizio Arrivabene az Autosport hasábjain cáfolta a korábbi sajtóértesülést, amely egyébként pont a vezetőségre hivatkozott. Az olasz csapatfőnök kerek-perec kijelentette, hogy az akadémiát továbbra is üzemeltetni fogja a Ferrari, egészen addig, ameddig csak tudja.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr937744326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása