MOTOGP - LORENZO AZ ÉLRE TÖRT A MÁSODIK EDZÉSEN!

motogp_lorenzo.jpg

Fordult a kocka a második edzésre: Lorenzo nyerte a második edzést Nagy-Britanniában, mögötte Marquez és Smith végzett a 2-3. helyen. Valentino Rossi csak a 10. helyen zárt.

A második edzésen szinte azonnal megdöntötték a délelőtti, hideg aszfalton futott időket a pilóták. Az első csörte után Jorge Lorenzo állt az élre 2:02.338-cal, míg Marquez a délelőtti tréninget 2:03.111-el nyerte. A Yamaha spanyolját Marquez, Pedrosa, Redding és Rossi követte.

Andrea Iannone féltávnál előretört a negyedik helyre, majd eldobta a motorját, habár szerencséjére vissza tudott szállni rá, és folytatni tudta a tréninget. Igaz, nemsokára Bradley Smith vette át a negyedik pozíciót, mindeközben az élbolyban is történt változás. 15 perccel a kockás zászló előtt Marquez közelebb került Lorenzóhoz, a két spanyol riválist ekkor már csak 33 ezred választotta el.

Nemsokára Bradley Smith egy remek idővel felzárkózott a vezető duó mögé, a harmadik helyre. Így az edzést a Lorenzo - Marquez - Smith trió zárt az élen, Pedrosa végzett a negyedik helyen, megelőzve Doviziosót, az Espargaro-fivéreket, Iannone-t, Reddinget és a TOP 10-et záró Rossit.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517742036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása