INDYCAR - KÓMÁBAN AZ EX-F1-ES JUSTIN WILSON, ÁLLAPOTA KRITIKUS!

cnkepy_woaa1ugx.jpg

Még az éjszaka kiadták az orvosi jelentést, amely megerősíti, hogy az IndyCar poconoi fordulóján balszerencsés baleset áldozatává váló Justin Wilson állapota válságos, és kómában van.

07-31-justin-wilson-eyes-midohio-std.jpgAz IndyCar hivatalos Twitter-oldalára 3:05-kor ez az orvosi jelentés került ki a 37 éves ex-F1-es versenyző, Justin Wilson állapotáról:

"Justin Wilson egy súlyos balesetet szenvedett a poconoi futamon. Az Andretti Autosport pilótája jelenleg kómában van, állapota kritikus, a jövőben további kiértékeléseken fog átesni az allentown-i Lehigh Valley Health Network névre hallgató kórházban.

Az IndyCar gondolatait és imáit Justinnak, családjának, és csapatának, az Andretti Autosportnak szánja ezekben a nehéz időkben.

További jelentések akkor fognak megjelenni Justin állapotáról, amikor azok elérhetővé válnak."

Fotó: twitter.com, indycar.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr207729914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása