F1 - MEGRÓTTÁK KVYATOT

daniil_kvyat_f1_grand_prix_belgium_practice_mrilwytrd1vl.jpg

A Red Bull orosz pilótája, Daniil Kvyat megrovásban részesült az FIA által, mivel csapata a második szabadedzésen veszélyesen engedte ki a bokszból, melynek következtében a hungaroringi második helyezett kis híján felkente a falra Felipe Nasr-t.

Daniil Kvyat a mai napon megkapta idei második megrovását, miután a péntek délutáni tréningen veszélyesen hagyta el a Red Bull garázsát, és majdnem nekiment Felipe Nasr Sauber Ferrarijának.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) bírái szerint Kvyat nem volt eléggé körültekintő, amikor hagyta volna el csapata depóját, emiatt kapta meg a megrovást. Mindemellett a Red Bull Racing is kapott egy 10.000 eurós pénzbírságot.

Kvyatnak viszont a jövőben vigyáznia kell, mert, ha még egyszer megróják, akkor 10 rajthelyes büntetést fog kapni automatikusan, mivel a szabály az, hogyha egy adott pilóta egy szezonon belül összegyűjt három megrovást, akkor azonnal hatállyal, kivételezés nélkül hátrasorolják az illetőt.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517724388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása