F1 - HIVATALOS: RAIKKONENT MEGTARTJA A FERRARI 2016-RA!

kimi_bejelntes.jpg

A Scuderia Ferrari hivatalosan is megerősítette, hogy Kimi Raikkonen marad jövőre a Ferrarinál, Sebastian Vettel csapattársaként!

Az elmúlt hónapokban attól volt hangos a sajtó és a Száguldó Cirkusz világa, hogy Kimi Raikkonent gyengébb teljesítménye ellenére megtartja-e a Ferrari, ahová 2014-ben tért vissza második ízben.

A találgatásoknak azonban már vége, a Ferrari részéről maga a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene hivatalosan is megerősítette a Jégember maradását, ezzel pedig minden bizonnyal borulni fog a dominó a bejelentéseket illetően, amelyekre az elmúlt hetekben épp a 2007-es világbajnok bizonytalan jövője miatt nem került sor.

Egyébként a hírnek minden bizonnyal sokan örülnek, meg sokan nem is, mivel egyesek szerint jár még egy esély Raikkonen, míg mások inkább Valtteri Bottast, Nico Hülkenberget, vagy Daniel Ricciardót ültették volna be a finn helyére.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr427719194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása