FORMULA E - HIVATALOS: MEGVAN AZ ANDRETTI EGYIK PILÓTÁJA

simona-de-silvestro-andretti.jpg

Eddig csak sejtettük, de mostanra már a hivatalos bejelentés is megtörtént, miszerint Simona de Silvestro lesz az Amlin Andretti egyik versenyzője.

Miután fuccsba ment a Forma-1-es lehetőség Simona de Silvestro számára, a pilótanő a tengerentúlon képzelte el versenyzői karrierjének folytatását, azonban az IndyCar szériában csak háromszor kapott versenyzési lehetőséget az Andretti színeiben, köztük az Indy 500-on, melyet a 19. pozícióban zárt. Június végén az amerikai csapat révén újabb lehetőséghez jutott De Silvestro, azonban nem az IndyCar-ban, hanem a Formula E-szezonzárón, Londonban, ahol a két futamot a 11., illetve a 12. helyen fejezte be.

Már akkor szárnyra kaptak az első spekulációk, miszerint a második szezonban az összes futamon részt vehet. Azonban a hivatalos információkra egészen a mai napig várni kellett, De Silvestro csapattársa az eredeti tervek szerint Jean-Éric Vergne lett volna, de az egykori Forma-1-es pilóta a DS Virgin Racinghez igazolt át.

A svájci pilótahölgy nagyon örült a teljes szezonos lehetőségnek, mindemellett egy eredményekben gazdag szezonban bízik az Andretti színeiben. A tulajdonos Michael Andretti kiváló választásnak titulálta De Silvestrót, elmondása szerint a londoni szezonzárón remek munkát végzett. 

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr207713352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása