F1 - SZINGAPÚRBAN VETI BE LEGÚJABB FEJLESZTÉSEIT A FORCE INDIA

f1-barcelona-february-testing-ii-2015-nico-hulkenberg-sahara-force-india-f1-vjm08.jpg

A silverstone-i székelésű gárda hazai versenyére hozta el autójának B-változatát, azonban Szingapúrban újabb fejlesztéseket kap a VJM08-as.

A Force India konkrétan a süllyesztőből mentette meg a szezonját, a szezon előtt még rajthoz állásuk is kérdéses volt, ráadásul az idei autójuk is késve érkezett.

Azonban a silverstone-i csapat megpróbált mindent megtenni annak érdekében, hogy visszahozzák korábbi, jó formájukat, így már a B-autó érkezése előtt is fejlesztgették a VJM08-ast. Viszont a Brit Nagydíjon bemutatkozott B-konstrukció a meglehetősen szokatlan, kétlyukú orrkúppal, azonban nem történt meg a várva várt nagy előrelépés. Sőt, a Magyar Nagydíj hétvégéje egyenesen katasztrofális volt a Force Indiával, mivel mindkét autójuk hatalmas balesetet szenvedett anyaghiba következtében.

A csapat technikai igazgatója, Andrew Green elárulta, hogy az újabb fejlesztések Szingapúrra várhatóak, ekkorra érkezik utolsó fázisába a VJM08-as B verziója. A szakember ecsetelte, hogy új első és hátsó szárny, diffúzor és padlólemez van a láthatáron, így ismételten nem kis fába vágja a fejszéjét a silverstone-i alakulat.

Green nagy örömmel számolt be arról, hogy a B-változat kiküszöbölte az egyensúllyal kapcsolatos problémákat, de még vannak olyan területek, amik javításra szorulnak.

Érdemes megjegyezni, hogy a Force India ezekkel az új fejlesztésekkel remekül fog időzíteni, hogy pont Szingapúrban kerülnek bevetésre, mivel az elmúlt években láthattuk, hogy az éjszakai futamon mindig jót futnak az istálló autói.

Fotó: Motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr317708130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása