WTCC - MICHELISZ TESZTELT A JAS-SAL

image.jpgMichelisz Norbert ismételten tesztlehetőséget kapott a Honda gyári alakulatától. A magyar pilóta egy napot húzott le a hivatalos tesztautó volánja mögött Spanyolországban.

A Honda gyári csapata, a JAS Motorsport július végén négy napot töltött a Motorland Aragon nevű pályán. Az első napon Tiago Monteiro, a második és a harmadik napon Gabriele Tarquini, míg az utolsó napon a Zengő Motorsport magyar kiválósága, Michelisz Norbert jutott tesztlehetőséghez.

A japán gyártó számára szükség van a gyakorlásra, nem is kevésre, miután lemaradása továbbra is tetemes a tavalyi év elején a sportágba betörő Citroennel szemben. Mindemellett a Honda a téren is fölmérte a helyzetet, hogy az autó melyik szakterületére érdemes felhasználni az utolsó jokert.

A négynapos teszt után a WTCC Blog szerzője és az Eurosport WTCC-kommentátora, Lantos András elérte a csapatfőnök Alessandro Marianit, aki készségesen elárulta, hogy a négy nap alatt 1400 kilométernyi tapasztalatot szereztek, nagyon pozitív végkimenetelű és hasznos munkát végeztek. Azonban az adatok még kielemzés alatt vannak, hogy mire vessék be utolsó komoly fejlesztési sanszukat az idei évben.

Mariani azt is elárulta, hogy Aragónban nem a motorral kapcsolatos teszteket hajtottak végre. Azonban a JAS-nak lesz még egy tesztje a hazai futamuk előtt.

Fotó: FIA WTCC

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr117707638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása