FORMULA E - CHANDHOK SEM FOG RÉSZT VENNI A 2015-16-OS SZEZONBAN!

formula-e-august-donington-park-test-2014-karun-chandhok-mahindra-racing.jpgKarun Chandhok csütörtök délután erősítette meg a hírt, hogy nem fog versenyezni a Formula E második szezonjában.

Az indiai autoX-nek nyilatkozta Chandhok azt, hogy az Ő részéről és csapata, a Mahindra Racing részéről is merültek fel problémák, így közös megegyezés alapján különváltak az útjaik. Amiatt is meglepő ez a hír, mivel a Mahindra Racing indiai tőkével rendelkezett, azonban az állhat a háttérben, hogy a csapatot a Campos veszi át.

Chandhok elismerte, hogy a szezon második felében jócskán elmaradtak az eredmények, azonban a csapatnál sem volt minden patent. A Forma-1-et is megjáró indiai a jövőben WEC-karrierjére fog koncentrálni, ha minden igaz, akkor egy GT-kategóriás gyári csapattól fog lehetőséghez jutni. Egyébként Chandhok az endurance szériában már az LMP1-ben és az LMP2-ben is szerepelt.

A Mahindra új autóját Bruno Senna már javában tesztelgeti, habár még nincs csapattársa, azonban a motorsport.com szerint van bőven jelölt ebbe a pozícióba. Az imént említett, autósporttal foglalkozó, külföldi hírportál Antonio Félix Da Costa, Adam Carroll, Giedo van der Garde és Giorgio Pantano nevét lebegtette meg.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr697687132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása