FORMULA E - ALGUERSUARI EGÉSZSÉGÜGYI OKOK MIATT KIHAGYJA A MÁSODIK SZEZONT!

formula-e-putrajaya-eprix-2014-jaime-alguersuari-virgin-racing.jpg

Ismeretlen egészségügyi problémák miatt kénytelen visszalépni a Formula E 2015-16-os szezonjától az egykori Forma-1-es pilóta, Jaime Alguersuari!

Az anno még a Toro Rosso Forma-1-es alakulatát erősítő Jaime Alguersuari nemrégiben bejelentette, hogy nem fog rajthoz állni a tavaly ősszel startolt elektromos világbajnokság második szezonjában, egészségügyi okok miatt. A fiatal spanyol versenyző licencét a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) azt követően függesztette fel, hogy a Moszkva ePrix leintése után elájult.

Alguersuari a közösségi oldalán arról tájékoztatta rajongóit, hogy az előző hónapban rengeteg orvosi kivizsgáláson esett túl, ám nem derült fény a problémára, még maga a pilóta is vár a végső diagnózisra. Ennek következtében a spanyol pilóta kénytelen volt rászánni magát arra a döntésre, hogy bejelenti a Formula E 2015-16-os szezonjától való visszalépését. Egyelőre nincs arról hír, hogy kik lesznek a DS Virgin Racing pilótái az októberben induló, második szezonban.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr337686868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása