INDYCAR - MONTOYA SZERINT GYANÚS VOLT SAGE KARAM MEGPÖRDÜLÉSE

jdc-midohio15-0825-a.jpg

A pontversenyt vezető Juan Pablo Montoya különösnek vélte Sage Karam megforgását. Az eset sokakat a Forma-1 2008-as Szingapúri Nagydíjon történt Renault-incidensre emlékeztetett.

Az IndyCar ponttabellájának éllovasa, Juan Pablo Montoya számára igencsak rosszul alakult a futam utolsó etapja, mivel a taktikájának óriási pofont adott a sárga zászlós fázis, melynek kiváltó oka Sage Karam kicsúszása volt, mely nem sokkal azután történt, hogy csapattársa, Scott Dixon megejtette utolsó bokszkiállását.

Ám ezt Montoya már nem tudta abszolválni a Pace Car pályára küldése előtt, így az ex-Forma-1-es kolumbiai borzasztóan sok időt veszített, így lett egy magabiztos, jó helyezésből egy 11. hely.

A kolumbiai számára meglehetősen különös, hogy Karam azután pördült meg, hogy a Ganassi összes autója kinn járt a depóban. Azonban sokan mások is gyanúsnak találták a szituációt.

Fotó: indycar.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr57675650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása