F1 - ÓRIÁSI DRÁMA ÉS GYÁSZ: ELHUNYT JULES BIANCHI

jules_bianchi_f1_grand_prix_singapore_yjskmvta200l.jpg

A 2014-es Japán Nagydíjon tragikus balesetet szenvedő Jules Bianchi pár órával ezelőtt, 3:00 körül eltávozott az élők sorából, tudatta a család.

25 évet élt. Bianchi még a tavalyi, esős suzukai futam 44. körében szenvedett hatalmas balesetet, melynek következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett. A francia azonnal kómába esett. Bianchit a balesete után egy ideig Japánban ápolták, majd, amikor állapota megengedte, átszállították egy franciaországi klinikára, azonban azóta nem volt számottevő javulás az állapotában.

A francia autóversenyző családja nemrégiben erősítette meg, hogy Jules sokáig harcolt, de 3 óra tájékán minden véget ér. Nizzában, a kórházban életét vesztette.

Az alábbi közleményt adta ki a család Jules Bianchi halálát illetően:

"Mély fájdalommal közlik Jules Bianchi szülei, Philippe és Christine, tesvére, Tom és nővére, Melanie, hogy Jules péntekről szombatra virradó éjszaka életét vesztette Nizzában. Óriási és leírhatatlan fájdalmat érzünk. Szeretnénk köszöntet mondani a nizzai kórház orvosainak, akik mindent tőlük telhetőt megpróbáltak megadni Jules-ért. Ezzel együtt a japán kórháznak is köszönjük, ahol Julest a baleset utáni hetekben ápolták. Minden orvosnak köszönetet mondunk, aki az elmúlt 9 hónapban bármilyen módon foglalkozott Jules ápolásával."

"Mindemellett köszönetet mondunk Jules kollégáinak, barátainak, rajongóinak, és mindenkinek, akik támogatták az előző 9 hónapban, amely nagyon sokat segített nekünk ezekben a nehéz hetekben, hónapokban. Nagyon sok embert érintett mélyen mindaz, ami Julesszel történt tavaly október 5-én."

"Az embereket arra szeretnénk megkérni, hogy tartsák tiszteletben magánéletünket ebben az időperiódusban, miközben megpróbáljuk valahogy feldolgozni Jules eltávozását."

ŐSZINTE RÉSZVÉTÜNK A BIANCHI-CSALÁDNAK! :(

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr307636798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása