FORMULA E - IZMOSODNI FOGNAK AZ AUTÓK

11112960_934279506611931_3298268639600115083_o.jpg

Akik eddig fanyalogtak a Formula E gyenge teljesítményű autói miatt, azoknak már nem kell sokáig, ugyanis hamarosan erősebb gépek lesznek az elektromos világbajnokságban.

Sokan kritizálták a gyenge teljesítményű autókat a Formula E első szezonjában, de a következő szezonra ezen változtatni fognak, értesülést erről az Autosport. Eddig a kvalifikáció során 200kW-nyi energiát használhattak el a pilóták, míg a futamon mindössze csak 150kW-ot, kivéve három pilótát, akinek ott volt pluszban a FanBoost.

Most ezt a 150kW-ott fogják 170kW-ra emelni, ezzel azt remélve, hogy még az elsőnél is izgalmasabb szezont láthatunk majd. A hírek szerint a Team Aguri már a múlt héten a 170kW-s hajtásláncot használták a Donington Park-i tesztjük során és azt is meg kell jegyezni, hogy ez az egyetlen istálló, amely megmaradt az idén használt McLaren-hajtásláncnál.

A hivatalos hatnapos tesztre pedig augusztusban kerül sor, szintén a Donington Parkban.

Fotó: FIA Formula E / Facebook
Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr657633936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása