F1 - SZINGAPÚRRA JÖNNEK A SAUBER FEJLESZTÉSEI

felipe_nasr_f1_grand_prix_great_britain_qualifying_h73fxgwivuvl.jpg

Szingapúrban várható a Sauber F1 Team újbóli feltámadása - ekkor jön egy újabb fejlesztési csomag!

A Sauber újabb fejlesztési csomagja várhatóan Szingapúrra fog megérkezni. A középcsapat a szezon elején a vártnál jobb teljesítményt nyújtott, de Monaco óta alább hagyott a nagyszerű teljesítménye, és azóta nem szerzett pontot a svájci gárda. Azonban még ennek ellenére is a konstruktőri világbajnokság hetedik helyén állnak.

Monisha Kalenborn csapatfőnök elmondta, hogy még nem kell leírni a csapatot, hisznek abban, hogy újra fogják tudni hozni az év eleji formát, illetve tovább gyarapítani pontjaik számát. Ezeket a tényezőket fogja elősegíteni az új fejlesztési csomag, valamint a motor fejlesztése is.

Fotó: Zimbio.com

 Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr367629024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása