F1 - JÖVŐRE KÉT AMERIKAI CSAPAT LESZ?

f1-british-gp-2015-will-stevens-manor-f1-team.jpg

Amerikai befektetők érdeklődnek a Manor F1 Team iránt.

Szinte biztos, hogy 2016-tól nem is akármilyen háttérrel fog megérkezni a Haas F1 Team a Száguldó Cirkuszba, hiszen az istálló a Ferrari komoly támogatását élvezheti.

Sőt, a legfrissebb értesülések szerint a Haas mellé csatlakozhat még egy amerikai csapat is. Igaz, ez így nem teljesen helyes, mivel nem egy teljesen új gárdáról beszélünk, hanem a Manorról. Az idén a csődből talpra állt sereghajtót a hírek szerint amerikai befektetők vásárolnák meg, így már amerikai licenccel versenyezhetnének.

A két úriembernek, Tavo Hellmundnak és James Carneynak komoly tervei vannak a Forma-1-be való bekerüléssel. Hellmund már így is sokat tett annak érdekében, hogy Amerika kontinensén is elismert és népszerű legyen a Forma-1. Méghozzá az ő nevéhez fűzödik a Circuit Of America versenypálya megépülése, valamint az is, hogy Mexikó visszakerült a versenynaptárba.

Fotó: motorsport.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr267631264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása